ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Pejas första ord om Heidis nya beundrare – relationen idag

22 jan, 2022 
Bonde-Peja i svart t-shirt. Bonde söker fru-Heidi i mörkröd topp.
Bonde-Peja och brevskrivaren Heidi dejtade i senaste säsongen av Bonde söker fru.
Men nu har Heidi kommit i kontakt med en annan bonde.
– Hon hade fått röda rosor av någon Ölandsbonde som hon har träffat, säger Peja till Hänt.
Annons
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"Brand logo
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"

Älskade relaityprogrammet Bonde söker fru har en stark säsong i bagaget. Säsongen 2021 är en av de bästa säsongerna vi har sett på länge i alla fall!

En av säsongens bönder var Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63. Pär Eric var den av bönderna med mest livserfarenhet. Något som han också medger kan vara en faktor som håller honom tillbaka.

– Sedan är det väl så att ibland klickar det inte riktigt och då kanske man, med ålderns rätt, är lite försiktig. Sådant har man diskuterat med de andra bönderna. De som är yngre har ju hela livet framför sig och tänker inte att livet har en ände i 20- och 30-årsåldern. När man är lite äldre är man nog mer försiktig med att göra val, sade han till Hänt i en intervju nyligen.

Annons

Bonde-Pejas kärleksresa med Heidi i Bonde söker fru 2021

Men vad utmärkte Pejas tid i programmet Bonde söker fru? Och vad hände med brevskrivaren Heidi?

Jo, bonden Peja bjöd in fyra brevskrivare till sin gård; Jessica, Camilla, Benita och Heidi. I slutet av programmet var det Peja och Benita som fann varandra. Deras förhållande utvecklades dock till vänskap och blev inget mer än så.

Heidi lämnade programmet självmant efter att hon uttryckt både svartsjuka och en känsla av att hennes kärlek för Peja inte var besvarad.

– Jag har haft lite kontakt med Heidi också. Ja, det står ju i alla tidningar att hon fortfarande är förälskad. Så vi har ju tappat lite kontakt. Hon kör sin grej, söker kärleken och vill hitta någon, säger Peja till Hänt.

Han fortsätter med att berätta att han dock är övertygad om att vännen Heidi kommer att hitta det hon söker:

– Hon kan nog bli jättebra med rätt person, säger han.

Bild från Heidi och Pejas heta dejt i avsnitt 6 av Bonde söker fru 2021.
Bild från Heidi och Pejas heta dejt i avsnitt 6 av Bonde söker fru 2021.

Bonde-Pejas första ord om Heidis nya beundrare

Och visst verkar det som att Heidi har fått en beundrare. Heidi har nämligen blivit uppvaktad av en annan bonde. Något som hon bekräftade för Hänt så sent som förra veckan.

Annons

– Ja det vet jag, hon la ut att hon hade fått röda rosor av någon Ölandsbonde som hon har träffat, säger Peja när vi frågar honom om känslorna för Heidis nya kärlek.

Vi ställer följdfrågan om huruvida han tror att Heidi är utskuren för ett liv som partner till en bonde.

– Vet inte. Det återstår att se. Hon kan säkert börja mjölka kossor. Det vet jag inte, men det är möjligt, sade Peja då.

Vi hoppas givetvis att både Peja och Heidi hittar det dem söker i en framtida partner.

FOTO: TV4

Annons